• Keeler Edina - AAT Development Kft.Az Ön cégében nem áll rendelkezésre nagy létszámú HR csapat?
  • Van egy jó HR csapata, de mindenkinek megvan a dolga és nem marad erőforrás egy újabb projekt levezetésére?
  • Elégedett a HR csapatával, de egy konkrét témában nagyobb tapasztalattal rendelkező külső erőforrásra van szükség?
  • Lehet, hogy Önöknél egyáltalán nincs betöltve a HR funkció?

... és ezért adódnak olyan helyzetek, amelyekben szükséges egy személyzeti ügyekben jártas szakember hozzáértése?

Ezekre az esetenként felmerülő helyzetekre kínálom megoldásként a teljes körű HR szolgáltatást.

Az Ön HR Partnere

Rugalmas megoldás keretében, munkaviszony létesítése nélkül, limitált idő alatt, maximált hatékonysággal biztosítom a HR szakértelmet a szervezet számára. 18 év HR manageri, tanácsadói és Interim Manageri múltam garantálja, hogy HR Partnerként teljes elhivatottsággal támogatom a vállalatát és nyújtok részleges vagy teljes körű HR kiszolgálást a felmerülő igényeknek megfelelően.

Keeler Edina - AAT Development Kft.Ennek keretében többek között támogatom a vezetőket a személyzet kiválasztásban, a megfelelő teljesítmény- és hatékonyság mutatók rendszerének kialakításában, vagy esetenként felkészítem őket egy-egy nem megfelelően teljesítő kolléga kezelésére, illetve a vezetéssel közösen megtaláljuk a munkatársaikkal kapcsolatos egyéb „kényes” ügyekben való megfelelő eljárásmódot.

Tehát a klasszikus HR osztály nélkül működő ügyfeleimnek partnere vagyok abban, hogy a legjobb megoldást megtalálják személyzeti kérdésekben anélkül, hogy saját személyzeti stábot kellene felépíteniük és fenntartaniuk. Ahol pedig van HR csapat, ott átmeneti helyzetekre és konkrét feladatokra szerződve kiegészítő erőforrásként állok rendelkezésre.

Szakmai hitvallásom alapján a munkám során mindvégig azt a nézetet képviselem, hogy a HR tevékenység fő fókusza az alkalmazottak kezdeményező készségének fejlesztése és felelősségvállalási hajlandóságának növelése legyen.

Keeler Edina